Skip to Content

Vol verwachting kijken de kappers en barbiers uit naar de #STMNTSUMMIT, en elk jaar wordt de spanning groter. Voor 2024 trok de community naar de bruisende stad barcelona, een hotspot van creativiteit en artistieke inspiratie.

You need to accept cookies to play this video

De vierde #STMNTSUMMIT overtrof alle verwachtingen en gaf de STMNT-COMMUNITY nieuwe creatieve energie om hun vak te inspireren. Dit meeslepende evenement, dat het beste op het gebied van kappers en hairdressing samenbrengt, vond plaats gedurende vier dagen en liet een perfecte mix zien van educatie en inspiratie, met boeiende haarshows inclusief 45 live modellen, gastsprekers en een nieuwe toevoeging voor 2024-een full-on festivalervaring!

“BARCELONA WAS DIT JAAR DE FANTASTISCHE BESTEMMING VOOR DE #STMNTSUMMIT. ALS CREATOR BEN IK NAUW BETROKKEN ACHTER DE SCHERMEN, OM ERVOOR TE ZORGEN DAT ELKE SUMMIT EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT IS VOOR KAPPERS EN LIEFHEBBERS VAN ONS MERK. HET IS ONGELOOFLIJK BELOONEND OM STMNT TE HELPEN UITGROEIEN TOT EEN GLOBAAL PLATFORM DAT ONZE COMMUNITY VAN GETALENTEERDE ARTIESTEN VIERT." 

– NOMAD BARBER, STMNT CREATOR

Zoals elk jaar vormden de wereldwijde creators van STMNT het middelpunt van het evenement, waarbij ze het podium betraden om de nieuwste inzichten, trends en inspiratie te delen achter de statements die ze in 2024 maken:

GLOBAL CREATOR
JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR)

GLOBAL CREATOR
STAYGOLD
 (@STAYGOLD31)

GLOBAL CREATOR
NOMAD BARBER (@NOMADBARBER)

De STMNT-CREATORS deelden ook het podium met internationaal bekende gastartiesten, gradient en janina zais, uitgenodigd door het STMNT educatieteam om de vaardigheden van de STMNT-COMMUNITY te verbreden.

TECHNISCH KNIP-EXPERT
GRADIENT (@GRADIENT____)

CELEBRITY & EDITORIAL COLORIST
JANINA ZAIS (@JANINAZAIS)

Zowel gradient als Janina deelden hun expertise met de STMNT-COMMUNITY door middel van spannende demonstraties op het podium.

#STMNTSUMMIT: WHAT WENT DOWN

De #STMNTSUMMIT bood kappers en barbiers vier ongelooflijke dagen van educatie en inspiratie als geen ander, met een breed scala aan onderwerpen om hun vak te verbeteren:

DAG #1 - CONTENTCREATIE

STMNT ambassadeurs van over de hele wereld kwamen samen om opvallende maar commercieel draagbare looks te creëren door samen te werken met enkele van de meest bekende influencers. Met een gezamenlijk publiek van bijna 3,5 miljoen volgers lieten influencers @WILLIWHEY, @STEVENEPPRECHT, @PHILIPPGELTER, @KIM_TNKA, @NBAO.T en @JAN_STUEHMER hun haar stylen door de STMNT ambassadeurs voordat hun looks werden vastgelegd op camera. De shoot bestond uit een mix van redactionele beelden, Instagram reels en Tiktok content.

DAG #2 - TRAIN-DE-TRAINER

Dit was een kans om de STMNT global community van educatie-experts en ambassadeurs bij te scholen. STMNT is een merk dat altijd verder is gegaan dan het product, maar voor de Train-de-Trainer van dit jaar gingen ze nog een stap verder - verder dan het haar zelf - om stmnt als een levensstijl te omarmen. Gastsprekers uit andere branches dan het kappersvak voegden zich bij het STMNT-TEAM om de algehele ervaring te verrijken:

FASHIONISTA & INFLUENCER
JOSHUA GODFREY 
(@JOSHUADGODFREY)

COMMUNICATION EXPERT
BEN GALLAGHER

DIGITAL EXPERT
BURKHARD MUELLER 
(@MUTABOR_OFFICIAL)

Deze diverse mix van gastsprekers is geselecteerd om de onderwijsspecialisten en ambassadeurs van STMNT te voorzien van de vaardigheden die ze nodig hebben om de top van hun vak te kunnen blijven.

“BIJSCHOLING VAN ONZE TRAINERS IS VAN HET GROOTSTE BELANG. WE STREVEN ERNAAR TE INNOVEREN DOOR HET BESTE OP HET GEBIED VAN GROOMING OP DE MARKT TE BRENGEN."

– BERNHARD KOEBL, GLOBAL HOOFD VAN STMNT EDUCATIE

DAG #3 - INTERNATIONAAL KAPPERSFEEST    

Om te blijven bewijzen waarom de 2024 #STMNTSUMMIT BIGGER. BETTER. BOLDER. Was, organiseerde het STMNT global team dit jaar, in samenwerking met het STMNT Iberian team en professionele haartoolsfabrikant Artero, hun eigen Internationale Kappersfeest. Dit was de perfecte gelegenheid voor de STMNT community om te genieten van lekker eten, muziek en inspirerende haarshows. Tatoeëerders inktten op de huid, terwijl straatartiesten in deze creatieve omgeving de STMNT artboards graffitiden. Gesitueerd in het historische Palo Alto - een gebied dat nu herontdekt en nieuw leven ingeblazen is door jonge creatievelingen - vormde deze inspirerende locatie het ideale decor voor een dag vol creativiteit en een ware viering van de kappersbranche. 

DAG #4 – VIP GROOMING SEMINAR

Op de laatste dag werd een selecte groep kappers en barbiers uitgenodigd voor een VIP masterclass om te leren van de besten uit het vak. Voor veel #STMNTsummit-deelnemers was het evenement een unieke kans om te leren van zo'n spectaculaire line-up van internationale artiesten. Dit VIP grooming seminar gaf een diepgaand inzicht in hoe de experts de styles creëerden die ze op het podium demonstreerden, met Gradiënt details voor de precisiekniptechnieken. De sessie bevatte ook een live fotoshoot-les verzorgd door Staygold en The Lab Studios, waarbij de deelnemers 'achter de lens' werden meegenomen om te laten zien hoe je een professionele haarshoot creëert.

VIERING VAN DE WINNAAR VAN DE #STYLEDBYSTMNT-WEDSTRIJD

De #STMNTSUMMIT was ook een kans om Yoshi Okabe (@styles.By.Yoshi) te vieren, de winnaar van de internationale #styledbySTMNT Instagram wedstrijd. Yoshi stond op dag drie op het podium tijdens het Internationale Kappersfeest, hij maakte zijn winnende look na en vertelde over de hoogtepunten uit zijn carrière en waarom STMNT zijn favoriete productlijn is.

Yoshi werd vergezeld door getalenteerde artiesten, waaronder Titan Barber (@titan_barber), de nieuwe digitale ambassadeur van STMNT. Als moderator en mentor legde hij uit hoe STMNT US samenwerkt met kappers en barbiers om hun vaardigheden op het gebied van sociale media te verbeteren.

Bezoek de INSTAGRAM en TIKTOK van STMNT Grooming Goods voor meer beeld van het evenement en verhalen van achter de schermen.

#MAKEYOURSTMNT
EDUCATIE